T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KAĞITHANE - Kocatepe İlkokulu

Kocatepe İlkokulu

Telefon
02122647628
Belgegeçer
.
WEB
https://kocatepeilko.meb.k12.tr
Adres
Telsizler Mah.Ağaoğlu Sok.No1 Gültepe/ Kağıthane / İSTANBUL
Vizyon
VİZYONUMUZ Biz, öğrencilerimizin; bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Türkçeyi doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen duyarlı bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Misyon
MİSYONUMUZ Kocatepe İlkokulu, özverili yöneticilerimiz, kendini yenileyen öğretmenlerimiz, sorumluluk bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte; Yarınlarından emin, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştiren, geleceğe güvenle bakan bir okul olmak.
Başarılar
"Geleceğe Enerji Kalsın" Projesi ödülünü almıştır. Spor Yarışmalarında derecele almıştır. Satranç turnuvaları 2.ve 3. Folklor Senkronize Dal 1. Bilgi Yarışması 3. Münazara 2. Şiir Okuma 2.
Öğretmen :29
Öğrenci :514
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :950
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL TEKLİ EĞİTİM
Saatler
08:50 - 14:20
Isınma
KALÖRİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Kağıthane´den 62 ve 65 Nurtepe ve Hamidiye Mahallesinden 62 G otobüsleriyle geldiğinizde Gültepe Camii Durağında inip, Eski Belediye yönünü takiple ulaşırsınız.Şişli yönünden yine aynı hat otobüsleri kullanabilirsiniz.Araçla Galata Deresi yada Gültepe güzergahını kullanarak gelmeniz mümkün.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Telsizler Mahallesi,Ağaoğlu Sk.No:1 Kağıthane -İstanbul (Konumu Gültepe End.Meslek Lisesinin arka cephesindedir.)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 20 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır